Catering meny

o

Prøv vår catering meny

Vår meny består av snitter, forretter, varmretter, desserter og andre retter. Denne menyen er utviklet andre anledninger som begravelse, barnedåper og arrangementer. Du velger selv om du ønsker å hente selv eller utkjøring.

Snitter - 30,- pr. stk.
o
Klassisk koldtbord - 290,- pr. pers

Sel, Sk, E, M, So, F

Luksus koldtbord - 385,- pr. pers

Sel, Sk, E, M, So, F

Ekstra luksus koldtbord - 475,- pr. pers

Sel, Sk, E, M, So, F

Koldttallerken 1 - 160,-

Roastbeef, egg og laks, spekeskinke, kylling, karbonade, potetsalat, waldorfsalat, med brød og smør.

Koldttallerken 2 - 190,-

Fiskepudding, reker, varmrøkt pepper laks, eggerøre, røket laks, laksepate, scampi brød og smør.

Koldttallerken 3 - 210,-

3. Karbonade, roastbeef, eggerøre, røket laks, varmrøkt pepper laks, laksepate, potetsalat, Brød og smør.

Koldtfat nr 1 - 225,-

Håndpillet reker, eggerøre, laks, roastbeef med råd løk, kylling filet, karbonade og løk, potetsalat, brød og smør.
Minimum 4 pers

Koldtfat nr 2 - 255,-

Varmrøkt pepperlaks, egg og laks, seranoskinke, scampi, reker, laksespyd og skagenrøre.
Minimum 4 pers

Koldtfat nr 3 - 325,-

Seks sorterte spekemat, potetsalat, rømme, eggerøre, brød og smør.
Minimum 4 pers

Tilbehør koldtbord:

Allergier: M=Melk, G=Gluten og E=Egg. Vi kan tilpasse alle retter etter allergi.

Speketallerken - 195,- pr. pers

Fire sorter spekemat, Rømme, Eggerøre, Potetsalat, Flatbrød, Brød og Smør.

Spekefat - 325,- pr. pers

Seks sorter spekemat, Rømme, Eggerøre, Potetsalat, Flatbrød, Brød og Smør.
Minimum 4 personer.

Fiskefat (minimum 10 pers) - 300,-
Forretter
  • Laksepate 90,-
  • Rekecocktail (E) 96,-
  • Supper etter ønsker fra 80,-
  • Melon og Seranoskinke 88,-
  • Skalldyrmiks med sherry dressing 86,-
  • Chilli- og lime-marinerte scampi på grillspyd toppet med mangosaus 97,-
  • Grillspyd av laks på ruccula salat hurtigdressing melbathoast 90,-
  • Laks og steinbitrullade (M) 105,-
Middager
  • Kalvestek / assorterte grønnsaker / valgfri poteter / saus / tyttebær Engangs 275,- / togangs 345,-
  • Helstekt indrefilet okse / sesongens grønnsaker, rødvinssaus med valgfri poteter Engangs 325,- / togangs 400,-
  • Entrecôte kam, Sesongens grønnsaker, løkringer, husets saus med valgfri poteter Engangs 325,- / togangs 400,-
  • Black and White – Soppstuing, honningglaserte rotgrønnsaker, peppersaus (Valgfri poteter) Engangs 275,- / togangs 345,-
  • Indrefilet av svin, stekte reker, asparges, charonsaus (valgfri poteter) Engangs 285,- / togangs 345,-
  • Hjortestek, friske champignon, babygulerøtter, rosenkål og bacon (kokte poteter og tyttebær) Engangs 325,- / togangs 400,-
  • Lammestek med ratatouille, to sorterte grønnsaker, rødvinssaus (Valgfri grønnsaker) Engangs 250,- / togangs 325,-
  • Elgstek, frisk champignon, rosenkål, gulerøtter i stavet fløtesaus, tyttebær, valgfri poteter (Sesong basert) Engangs 325,- / togangs 400,-
Gryteretter
  • Biff stroganoff med ris, salat og dressing (E,M) 170,-
  • Kyllinggryte med ris, salat og dressing (E, M) 185,-
  • Viltgryte med champignon og grønnsaksblanding (M) 185,-
  • Svinegryte 170,-
  • Tilbehør, Loff og smør 17,-
Varmretter
  • Oksestek med grønnsaker og potet (G) 1 gang 250,- 2 gang 295,-
  • Kalvestek med grønnsaker, fløtesaus og potet (G,M) 1 gang 265,- 2 gang 305,-
  • Reinsdyr stekt med grønnsaker viltsaus og potet (G,M) 1 gang 305,- 2 gang 345,-
Desserter
  • Karamellpudding 95,-
  • Fromasj (Etter eget valg) 95,-
  • Panna Cotta med friske bær 100,-
  • Multekrem (Etter sesong) 115,-
  • Sjokolade mousse – krem 100,-
  • Frisk fruktsalat med krem eller vanilje 110,-
  • Lun blåbær på is eller krem 120,-
  • Hjemmelaget is med friske bær (M) 80,-
Andre retter
  • Lasagne med salat, brød og smør 160,-
  • Tapas 360,-
  • Grillmeny 260,-
  • Koldt tallerken 160,-
  • Baguetter 65,-
Valgfri poteter

Allergier: M=Melk, G=Gluten og E=Egg. Vi kan tilpasse alle retter etter allergi.

Alle prisene er per person