Koldtbord

Koldtbord

Vi i Eivind’s Selskapsmat vet at mat er en viktig del av et selskap eller et arrangement. Derfor har vi utviklet ulike menyer slik at du kan selv tilpasse til anledningen. Vi tilbyr gratis utkjøring av mat.

Klassisk koldtbord - 290,- pr. pers

Sel, Sk, E, M, So, F

Luksus koldtbord - 385,- pr. pers

Sel, Sk, E, M, So, F

Ekstra luksus koldtbord - 475,- pr. pers

Sel, Sk, E, M, So, F

Koldttallerken 1 - 160,-

Roastbeef, egg og laks, spekeskinke, kylling, karbonade, potetsalat, waldorfsalat, med brød og smør.

Koldttallerken 2 - 190,-

Fiskepudding, reker, varmrøkt pepper laks, eggerøre, røket laks, laksepate, scampi brød og smør.

Koldttallerken 3 - 210,-

3. Karbonade, roastbeef, eggerøre, røket laks, varmrøkt pepper laks, laksepate, potetsalat, Brød og smør.

Koldtfat nr 1 - 225,-

Håndpillet reker, eggerøre, laks, roastbeef med råd løk, kylling filet, karbonade og løk, potetsalat, brød og smør.
Minimum 4 pers

Koldtfat nr 2 - 255,-

Varmrøkt pepperlaks, egg og laks, seranoskinke, scampi, reker, laksespyd og skagenrøre.
Minimum 4 pers

Koldtfat nr 3 - 325,-

Seks sorterte spekemat, potetsalat, rømme, eggerøre, brød og smør.
Minimum 4 pers

Tilbehør:

Allergier: M=Melk, G=Gluten og E=Egg. Vi kan tilpasse alle retter etter allergi.