BRYLLUP

Vi leverer mat til bryllup både i våre lokaler og utkjøring. På vår bryllupsmeny har vi satt opp forslag til forrett, hovedrett og dessert som vil bli en slager. Vi kan tilpasse maten etter ønsker og allergier. Drikke kjøpes igjennom Eivind´s selskapsmat.

SELSKAPER

Det finnes mange forskjellige selskaper og maten skal selvfølgelig passe til, derfor har vi utviklet forskjellige typer menyer slik at du kan selv bestemme hva som passer til ditt selskap enten om det er, tapas, koldtbord eller spekemat. Vi kan tilby Sarpsborgs største selskapslokaler og drikke kjøpes igjennom Eivind´s selskapsmat. I tillegg til dette har vi gratis utkjøring av mat.

KONFIRMASJONER

Konfirmasjon er en dag hvor familie og venner møtes for å feire konfirmantens store dag. Vi kan tilby Sarpsborgs største festlokaler og i tillegg til dette kan du velge fritt fra vårt store meny utvalg.  Ønsker du å ha selskapet hjemme kan vi tilby gratis levering av mat.

Vår meny

Vi i Eivind´s Selskapsmat vet at mat er en viktig del av et selskap eller et arrangement og derfor har vi utviklet ulike menyer slik at du kan selv tilpasse til anledningen. Drikke kjøpes igjennom Eivind´s selskapsmat i våre selskapslokaler. Vi tilbyr gratis utkjøring av mat.

Har du noen spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss

+ 47 40 69 43 33

Telefontid: Man - lør: 9-18. Søn: 10-16

Glengsgata 22, 1706. Sarpsborg

Åpningtider og levering: Man - Lør: 9-18. Søn: 10-16

post@eivindsselskapsmat.no

Gallery

o