Middagsmeny

Prøv vår middagsmeny

Vår middagsmeny består av delikate, varme og gode middager.

Middager
  • Kalvestek / assorterte grønnsaker / valgfri poteter / saus / tyttebær Engangs 275,- / togangs 345,-
  • Helstekt indrefilet okse / sesongens grønnsaker, rødvinssaus med valgfri poteter Engangs 325,- / togangs 400,-
  • Entrecôte kam, Sesongens grønnsaker, løkringer, husets saus med valgfri poteter Engangs 325,- / togangs 400,-
  • Black and White – Soppstuing, honningglaserte rotgrønnsaker, peppersaus (Valgfri poteter) Engangs 275,- / togangs 345,-
  • Indrefilet av svin, stekte reker, asparges, charonsaus (valgfri poteter) Engangs 285,- / togangs 345,-
  • Hjortestek, friske champignon, babygulerøtter, rosenkål og bacon (kokte poteter og tyttebær) Engangs 325,- / togangs 400,-
  • Lammestek med ratatouille, to sorterte grønnsaker, rødvinssaus (Valgfri grønnsaker) Engangs 250,- / togangs 325,-
  • Elgstek, frisk champignon, rosenkål, gulerøtter i stavet fløtesaus, tyttebær, valgfri poteter (Sesongbasert) Engangs 325,- / togangs 400,-
Valgfri poteter